Mielőtt döntene

A legtöbb riasztó telepítését már az elején elrontják!
/Az új építésű háznál, szakemberrel való egyeztetés nélkül vezetékelik le a rendszert.
A tulajdonos sajnos csak festés után döbben rá, hogy sok vezeték kimaradt, a meglévők meg rossz helyen vannak. A megrendelők nagy része ilyenkor már hallani sem akar fúrás/faragásról, jön tehát az önnyugtató mondat.:„Jó lesz az így nekem, ha jönnek, úgyis elölről jönnek”/

pipaAz ingyenes felméréssel egybekötött tanácsadással a fenti hibák elkerülhetők,  és ha megfogadja tanácsainkat, a lehető legolcsóbban tudhatja a legnagyobb biztonságban szeretteit, értékeit, otthonát.

A teljeskörű védelem kialakításához nem elegendő pár darab infra mozgásérzékelő!
Kérdés hogy mennyi ideig lessz olcsóbb az olcsóbban kiépített rendszer.Szükséges a nyílászárók védelme nyitás illetve üvegtörés érzékelőkkel ellátva.Ezáltal a lakás éjszakai üzemmódban is védve van tehát a lakásban lehez mozogni de a ház külső burka védve van az illetéktelen betolakodóktól! A riasztórendszer nem csak vagyontárgyainkra vigyáz hanem a család nyugalmára is! Éppen emiatt, nem meglepő, hogy jogszabályok szigorú feltételekhez kötik a vagyonvédelmi rendszerek tervezését, telepítését.


A következő dolgokat vizsgáljuk meg mikor kiválasztjuk a telepítőt  és a szolgáltatót:valasz


license- Megfelelő szakképesítés. / ne bízzuk magunkat és vagyonunkat olyan emberekre akik nem veszik vagy nem akarják venni a fáradságot a telepítői vizsga letételére. Vagy nincs megfelelő szaktudásuk.A válasz általában az hogy már évek óta ezt csinálom.A biztosítónk nem valószínű hogy ezt elfogadja./


- Rendőrség által kiadott működési engedély.

- Kamarai tagság. / felelősségbiztosítás is kapcsolódik./

- Csak is kizárólag MABISZ engedélyel ellátott eszközöket telepítessen.

- Garancia.Érdemes olyan telepítőt választani, aki helyszíni, cseregaranciát tud vállalni.Ha valami meghibásodik azonnal tudja cserélni. Nem kellemes ha azt mondja egy telepítő hogy majd ha kicserélték hozom az újat. Ez általában 30 nap. Érdemes eddig őrizetlenül hagyni otthonát ?

- Elérhetőség.Olyan telepítő céget válasszon,ahol van állandó szervízügyelet. A meghibásodott rendszer javítására ne kelljen napokat vagy heteket várni.